Tid är pengar

Det finns massor av sätt man kan spara en slant på. Den som håller hårt i plånboken spenderar säkerligen en stor del av sin tid till att utvärdera flera av de erbjudanden som finns i butiker på stan eller på nätet. Att springa runt på diverse reor och bevaka erbjudanden på nätet kan dock vara tidskrävande och det finns som bekant ingen ”free lunch”.

Den tid man kan spara genom att handla på nätet kan vara värd minst lika mycket som en rabatt eller tillfällig deal.

Återkommande köp

Flera varor där det finns stora potentiella tidsbesparingar är sådana där köpen är återkommande. Billiga linser som levereras direkt hem i brevlådan kommer garanterat löna sig. Inte enbart genom ett lägre pris utan även i den tidsbesparing som en hemleverans bidrar till. Matkassar är ett annat fenomen som på senare tid blivit allt mer populärt. Maten är definitivt inte billigare men den tiden som du tjänar in genom att slippa gå till affären och tänka ut veckans meny kan tveklöst räcka för att motivera ett något högre pris.

Så bli inte dumsnål och spendera din tid genom att hitta det bästa priset. Tid är faktiskt pengar hur klyschigt den än kan låta.