Sälj saker på annons

Idag går det att köpa precis allt på internet och det är därför inte konstigt att allt fler väljer den typen av shopping framför att shoppa i traditionella butiker. Inte nog med att det både går snabbare och är bekvämare att sitta hemma i lugn och ro och klicka hem kläder, accessoarer, heminredning, möbler eller elektronikprylar. Det är ofta dessutom billigare att handla online än i vanliga butiker och REA-utbudet är nästan alltid större och mindre utplockat i webbutikerna. Men, förutom att shoppa på internet på går det dessutom fantastiskt bra att sälja saker som man inte längre har användning för.

Oavsett om du har guld, konst, sportutrustning, dyra eller billiga kläder, elektronik, skolböcker eller något helt annat som du inte längre använder och hellre skulle vilja ha pengar för så går det nästan garanterat att sälja online. Det finns en mängd bra annonssidor för privatpersoner på internet där man kan sälja, och köpa, i princip vad som helst. Ett fåtal av dessa är till exempel

Fs guld – sälj ditt guld
Tradera – alla typer av auktionsannonser
Chrono24 – köp- och säljsite för klockor
Gamerplay – för dig som vill sälja och köpa begagnade tv-spel
Pryl – blandade annonser, helt gratis

Så varför inte ta en rejäl utrensning av garderob och förråd för att på så sätt få råd till nya saker som du har större användning för samtidigt som någon annan får glädjas åt det som är gammalt för dig men nytt för dem.